Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Patronii stației GPL din Crevedia susțin că vor reconstrui toate casele afectate din cauza exploziilor

Patronii fostei stații GPL din Crevedia, care nu ar mai fi trebuit să funcţioneze din data de 14 octombrie 2020, au promis că vor reconstrui toate casele distruse din cauza exploziilor devastatoare care au avut loc sâmbăta trecută.

Dintr-un document publicat duminică seara pe pagina de Facebook a Primăriei Crevedia arată că firma FLAGAS, administrată de Ionuț Doldurea și Cosmin Stînga, să oferă să ”suporte costurile ocazionate cu aducerea imobilelor afectate la starea lor inițială în cel mai scurt timp”.

În acest sens, a fost încheiat un acord cu o firmă specializată, iar luni, la Primăria din Crevedia, va avea loc o întâlnire între localnicii interesați și cei doi reprezentanți ai companiei.

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a anunțat că în urma exploziilor de la staţia GPL de la Crevedia, 10 case sunt distruse, iar alte 75 au fost avariate.

Firma Flagas SRL este deținută de fiul fiului primarului PSD din Caracal, Ionuţ Daniel Doldurea. Edilul din Caracal a fost suspendat din PSD, prin decizia conducerii partidului.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE