Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Pompierul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia a murit. Raed Arafat: ”Să nu intrăm în conspiraţii”

Pompierul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din localitatea Crevedia în anul 2020 a murit în urma unui accident. Informația a fost confirmată atât de reprezentanții ISU Dâmbovița, cât și de Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul de Interne, care a recomandat ”să nu intrăm în conspiraţii, ca să spunem că cineva i-a făcut ceva”.

Un accident a avut loc sâmbătă într-un poligon auto din localitatea Ulmi din Dâmbovița. Potrivit Poliției, un bărbat, în vârstă de 50 de ani, care se deplasa alături de un alt bărbat de 60 de ani s-ar fi izbit de zidul unui gard. Bărbatul de 50 de ani a decedat, iar celălalt a primit îngrijiri medicale.

„La sosirea echipajelor de intervenţie două persoane necesitau atenţia echipajelor medicale. Una dintre cele două persoane a intrat în stop cardio-respirator, au fost aplicate manevrele de resuscitare de către echipajele medicale, ulterior fiind declarată decedată de către medicul prezent”, a anunţat ISU Dâmboviţa.

Bărbatul care s-a stins din viață este Bogdan Georgian Puşcoi, fost șef în cadrul ISU Dâmboviţa. El este ofițerul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia în anul 2020, conform Târgovistenews.

Informația despre decesul acestuia a fost confirmată, duminică, de reprezentanții ISU Dâmbovița în cadrul unei conferințe de presă.

”Da, este domnul colonel în rezervă. Dumnezeu să-l ierte. A fost angajat al ISU Dâmbovița (....) În 2021 a trecut în rezervă.

Dumnealui executa funcția de șef inspecție-prevenire și da, într-adevăr avea atribuții pe această linie”, a declarat Alfred Hantăr, prim-adjunctul inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.

La rândul său, secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a vorbit despre accidentul în care a murit șeful Inspecţiei din ISU Dâmboviţa, din perioada în care staţia GPL de la Crevedia a fost închisă.

"Ca să facem lumină, să nu intrăm în conspiraţii ca să spunem că cineva i-a făcut ceva.

Dacă este informația corectă, el era la prima lecție pe motocicletă. Era cu instructorul pe motocicletă, fără cască, din ce am înţeles, nu ştiu dacă e adevărat.

A accelerat şi a intrat într-un perete. Deci nu l-a lovit nimeni, nu a intrat nicio maşină în el. (...)

Din păcate, noi am pierdut un om care rămâne coleg al pompierilor, dar aici nu putem să o legăm sau să începem să speculăm o relație de urmare a incendiului", a spus Raed Arafat.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE