Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Paris a găzduit Săptămâna Modei Haute Couture. Marile case de modă și-au prezentat colecțiile pentru sezonul toamnă-iarnă

Publicat de: Euronews

A fost o săptămână plină la Paris. Capitala Franței a găzduit Săptămâna Modei Haute Couture. Marile case de modă și-au prezentat colecțiile pentru sezonul toamnă-iarnă.

VEZI GALERIA
5 imagini

Legendarele case de modă, Dior, Gaultier sau Armani, au avut prezentări pline de fast ale colecțiilor propuse pentru sezonul următor. Rochii din materiale strălucitoare, cu tăieturi îndrăznețe, în culori vii, precum roz sau albastru, au dominat show-ul Armani. Gaultier, pe de altă parte, a ales să creeze outfituri inspirate de una din sticlele sale de parfum. Cureaua metalică de pe sticlă a fost transpusă în ținutele inedite prezentate la Paris.

Kim Kardashian și fiica sa au atras toate privirile

Kim Kardashian și fiica sa, North West, au stat în primul rând la prezentarea casei de modă Jean Paul Gaultier și au atras toate privirile cu ținutele lor inspirate de celebra casă de modă.

Olivier Rousteing, Designer vestimentar: „Cred că această colecție este ca și cum ai citi cartea lui Jean Paul. Are atât de multe capitole, o istorie incredibilă și, evident, eu trebuia să înțeleg care sunt capitolele mele, și, emoțional vorbind, am fost atins de atâtea capitole.”

Războiul din Ucraina a fost și el temă pentru designeri. Casa de modă Dior a prezentat o colecție inspirată din folclorul ucrainean.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE