Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Oleksandr Usyk vânează centura lui Tyson Fury, după ce l-a învins pe Anthony Joshua. „Dacă nu mă lupt cu el, nu mai lupt cu nimeni”

Ucraineanul Oleksandr Usyk și-a apărat centurile IBF, WBA și WBO la categoria grea, în fața birtanicului Anthony Joshua. După victoria obținută în 12 runde, ucraineanul vânează centura WBC, deținută de Tyson Fury.

Teoretic retras din activitate, Fury ar putea reveni în ring pentru a-și apăra centura. Pugilistul trebuie să decidă până vineri dacă se retrage sau va boxa împotriva lui Usyk pentru unificarea tuturor centurilor, scrie eurosport.ro. Potrivit sursei citate, dacă Fury accepta să urce din nou în ring, meciul „greilor” ar putea avea loc pe 17 decembrie anul acesta.

Oleksandr Usyk l-a provocat pe Tyson Fury imediat după victoria obținută sâmbătă în fața lui Anthony Joshua. „Dacă nu mă lupt cu el, nu mă mai lupt cu nimeni”, a declarat ucraineanul.

Usyk l-a învins, sâmbătă, pe Anthony Joshua, după 12 runde, la decizia arbitrilor. Britanicul a ratat, astfel, șansa de a-și lua revanșa, după ce a pierdut în septembrie 2021 centurile IBF, WBA și WBO la categoria grea în fața pugilistului ucrainean.

Britanicul s-a arătat dezamăgit de faptul că nu poate lupta împotriva lui Tyson Fury, într-un meci pe care, spune el, și l-ar fi dorit întreaga Mare Britanie. „Am vrut să lupt pentru Marea Britanie pentru că știu că ar fi vrut să mă lupt cu Tyson Fury”, a spus Joshua.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE