Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

O pasageră a unui zbor din Los Angeles, condamnată la închisoare, după ce s-a certat cu pasagerii și echipajul avionului

O femeie din New York a fost condamnată la patru luni de închisoare în urma unei altercații într-un avion.

Aeronava a trebuit să fie deviată către Phoenix, Arizona, în urma incidentului, care a avut loc la bordul unui zbor de la Dallas la Los Angeles anul trecut.

Potrivit procurorilor federali, Kelly Pichardo și o alt[ pasager de la first class au intimidat membrii echipajului și pasagerii din avion. Ambele femei au fost scoase din avion după ce acesta a aterizat pe Aeroportul Internațional Phoenix Sky Harbor, în iarna anului trecut.

Autoritățile spun că femeile au agresat fiecare câte un pasager în timpul zborului și au folosit insulte rasiale atunci când un bărbat le-a cerut să oprească.

De asemenea, Pichardo l-ar fi scuipat pe bărbat când a încercat să înregistreze disputa. Cazul a fost investigat de FBI și poliția din Phoenix, iar cele două femei au fost inculpate pentru conduită dezordonată, dar și pentru agresarea verbală și fizică a altor clienți și a membrilor echipajului de zbor.

Procurorii au spus că Pichardo, o femeie în vârstă de 32 de ani din Bronx, a fost obligată să plătească despăgubiri de aproape 9.200 de dolari către American Airlines ca urmare a altercației.

Ei spun că Pichardo va executa, de asemenea, trei ani de supraveghere după pedeapsa ei cu închisoarea.

Cealaltă pasageră implicată în incident a pledat vinovată și va fi condamnată în noiembrie.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE