Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Noi medalii obținute de România la CE de la Otopeni. Vlad Stancu, aur la 1.500 m liber, Bianca Costea, argint în proba de 50 m liber

Vlad Ştefan Stancu a câștigat, joi, a cincea medalie a delegaţiei României la Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Otopeni. Acesta a reușit să obțină aurul în proba de 1.500 m liber masculin.

De altfel, și Bianca Costea a reușit să câștige medalia de argint în proba de 50 m liber, de la Campionatului European de înot pentru juniori. Este a patra medalie obținută de România la Otopeni.

Sportiva a ajuns pe a doua poziție, cu timpul 25.34. Aurul a fost câștigat de înotătoarea germană Nina Sandrine Jazy (25.22), iar pe locul trei s-a clasat italianca Sara Curtis (25.39).

Astăzi și David Popovici s-a calificat în finală, cu cel mai bun timp al semifinalelor, 22.17. Finala este programată vineri, la ora 17.32.

Nu mai puțin de 494 de sportivi din 42 de ţări se întrec de marţi, la Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Complexul Sportiv de Nataţie Otopeni (5-10 iulie), inclusiv 26 din România, 14 băieţi şi 12 fete.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE