Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Nigel Farage, lovit cu un milkshake în timpul campaniei electorale. Tânăra care l-a atacat pe politician l-ar fi așteptat o oră

În timp ce se afla într-un eveniment de campanie electorală în Clacton, Nigel Farage a fost "atacat" cu un pahar plin cu milkshake. Autoarea a fost o tânără care ar fi așteptat o oră sosirea politicianului britanic , iar incidentul a avut loc pe treptele unui pub din acea localitate.

05/06/2024 , 19:16

Femeia care l-a lovit pe Nigel Farage cu un milkshake, pusă sub acuzare

Între timp, femeia a fost pusă sub acuzare pentru agresiune. Victoria Thomas Bowen, în vârstă de 25 de ani, urmează să se prezinte la Tribunalul de Magistrați din Colchester, marți, 2 iulie, potrivit poliției din Essex.

Nigel Farage, lovit cu un milkshake

A fost chiar prima zi a campaniei liderului reformist, după ce premierul Rishi Sunak a convocat alegerile generale în Anglia pentru data de 4 iulie.

După ce l-a lovit pe Nigel Farage cu acel pahar de milkshake, tânăra i-a zâmbit și a plecat, iar unii martori la incident au început să aplaude, potrivit The Independent.

Forțele de ordine au fost luate prin surprindere, așa că nu au putut să o prindă pe agresoare, pe moment, iar ulterior, polițiștii au intrat în acel pub pentru a o căuta. În cele din urmă, tânăra de 25 de ani a fost arestată.

Richard Tice, predecesorul lui Farage ca lider al Reform UK, a avut o reacție vehementă față de incident: "Cretina care a aruncat băutura tocmai ne-a câștigat sute de mii de voturi. Nu vom fi intimidați sau amenințați în această campanie".

Nu este prima dată când Nigel Farage este lovit cu un milkshake. Un incident asemănător a mai avut loc la Newcastle, în 2019.

Nigel Farage este un lider cunoscut al extremei dreapta, care s-a remarcat în 2016, când a condus campania privind referendumului pentru Brexit.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE