Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Nicuşor Dan vrea un nou mandat la Primăria Capitalei: „Administraţia PSD a fost un dezastru. Trebuie să îndreptăm lucrurile”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că îşi doreşte un nou mandat, explicând că investiţiile cer timp.

„Lucrurile durează în administraţia publică, adică investiţiile pe care le-am făcut anul acesta, le vom face anul viitor în termoficare se vor vedea (...). Când în sfârşit o să scăpăm de problema asta cu căldura în calorifere o să fie din cauză că nu am mai dus banii pe prostii şi i-am dus către termie”, a spus Nicuşor Dan, potrivit Agerpres.

În opinia sa, liderii de dreapta au obligaţia de a nu lăsa Bucureştiul pe mâna PSD.

„În 2020 (...) am candidat într-un fel de alianţă (...) care a avut un mesaj foarte simplu: administraţia PSD a fost un dezastru la Bucureşti, trebuie să îndreptăm lucrurile. Eu cred că conjunctura din 2024 va fi asemănătoare şi cred că liderii de dreapta au această obligaţie faţă de bucureşteni de a nu lăsa Capitala pe mâna PSD-ului”, a afirmat edilul general.

Nicușor Dan va avea susținerea PNL

El a spus că oficial PNL sprijină activitatea sa la nivelul Consiliului General.

„Este ceea ce contează. ce declară oameni cu diverse poziţii în partid este o chestiune care îi priveşte”, a punctat Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan şi-a exprimat convingerea că PNL va lua cea mai bună decizie pentru această formaţiune referitor la candidatul la postul de primar general din 2024.

„Pentru 2024 o să vedem fiecare dintre noi mai multe rânduri de sondaje şi sunt convins că în vara lui 2024 o să avem discuţii foarte interesante pe subiectul ăsta”, a spus Nicuşor Dan.

El a estimat că aproximativ 20% dintre bucureşteni intenţionează să-l voteze.

„Le mulţumesc celor care au încredere în mine, care sunt de ordinul, ca intenţie de vot, de ordinul 20%, pentru că m-am apucat de acele lucruri fundamentale pentru Bucureşti, care nu mai puteau să fie amânate”, a punctat edilul general.

În opinia sa, Gabriela Firea (PSD) reprezintă o variantă foarte proastă pentru Bucureşti. "Gabriela Firea a fost un dezastru ca primar pentru Bucureşti. A dus Primăria în faliment (...), e o variantă foarte, foarte proastă pentru Bucureşti", a adăugat Nicuşor Dan.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE