Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Nicușor Dan: „Vom face reparații pe 60 de bulevarde și străzi”

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță reparații pe 60 de bulevarde și străzi aflate în administrarea instituției pe care o conduce. Bugetul pentru drumuri și marcaje a crescut de patru ori anul acesta față de 2021, a mai spus edilul, pe Facebook.

„Vom face reparații pe 60 de bulevarde și străzi aflate în administrarea Primăriei Generale și vom face marcaje rutiere pe 180.000 metri pătrați, mult mai mult decât s-a făcut în 2020 și 2021”, a promis primarul general al Capitalei.

„În 2022 am reușit alocarea unui buget de patru ori mai mare decât anul trecut în ceea ce privește drumurile și marcajele rutiere (60 de milioane de lei față de 15 milioane de lei în 2021), iar asta se va vedea în teren”, a mai spus Nicusor Dan.

El a cerut sprijinul bucureștenilor pentru a identifica zonele în care străzile trebuie reparate. „Semnalați vă rog zonele în care e nevoie de lucrări, iar informațiile vor ajunge la Administrația Străzilor București pentru programarea intervențiilor, în funcție de buget”, a mai scris primarul, pe Facebook.

Semaforizare inteligentă pe 5 mari axe de circulație

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a vorbit luni despre proiectele autorităţii locale în domeniul semaforizării inteligente, arătând că o primă etapă o reprezintă modernizarea şi integrarea în sistemul de management al traficului a semafoarelor de pe 5 mari axe de circulaţie.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul PMB, el a menţionat că a fost încheiată consultarea de piaţă pentru continuarea proiectului „Modernizarea şi extinderea Sistemului de semaforizare inteligentă - Managementul Traficului Bucureşti-Ilfov - (BTMS)”.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE