Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Nicolae Ciucă: PNL nu va mai susţine candidatura lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a anunțat că liberalii nu mai susțin candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei deoarece cerințele partidului nu au fost îndeplinite.

”Din analiza pe care o avem pe măsurile care ar fi trebuit îndeplinite, pe cerinţele PNL, filiala Bucureşti, din discuţiile pe care le-am avut cu președintele filialei, Sebastian Burduja, rezultă că PNL nu va mai susţine candidatura lui Nicuşor Dan la Primărie”, a anunțat Nicolae Ciucă, în cadrul unei conferințe de presă. preşedintele liberalilor, Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă a evidențiat că joi va fi realizată o analiză la nivelul filialei PNL București.

„Mâine este o analiză la nivelul filialei și vom discuta și în filială. Nu discutăm despre viitorul candidat. Nu lansăm candidatul mâine”, a mai precizat fostul premier.

În aceste condiții, actualul primar general Nicuşor Dan este susţinut pentru un nou mandat de Alianţa Dreapta Unită, formată de USR, PMP şi Forţa Dreptei.

Tot astăzi, Gabriela Firea şi-a asumat candidatura pentru Primăria Capitalei, după cum a anunțat premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE