Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Nadia Comăneci, la gala premiilor Oscar: ”La Los Angeles, este o petrecere continuă”

Printre vedetele prezente la Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar de la Los Angeles s-a aflat și Nadia Comaneci.

Nadia a vorbit în direct la Euronews despre atmosfera de sărbătoare care a însoțit acest mult așteptat eveniment. Marea campioană va veni în curând la București, la lansarea filmului lui Ilie Năstase.

Nadia Comăneci, campioană mondială la gimnastică: Bună dimineața, România! Bună seara, Los Angeles! Este o petrecere continuă, petrecerile sunt una lângă cealaltă, ești într-un tunel, intri în alt tunel. Trebuie să fii pe o listă și primești o brățară diferită vizavi de petrecerile la care trebuie să participi și la care ești invitat. Și este o mare nebunie să spun.

Ieri am avut acest eveniment unde lumea din Hollywood se întâlnește cu lumea olimpică, cu sportivii. Și m-am gândit că, dacă fiecare urează la această petrecere succes team USA, eu voi fi cea care urează succes team România.

"Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a 96-a ediţii a premiilor Oscar

"Oppenheimer", în regia lui Christopher Nolan, a câștigat șapte premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film, în cadrul celei de-a 96-a gale a premiilor Oscar, desfăşurată duminică seară la Hollywood, transmite Reuters.

Actorul irlandez Cillian Murphy a câştigat premiul pentru cea mai bună interpretare masculină în rolul fizicianului J. Robert Oppenheimer, considerat părintele bombei atomice. Regizorul filmului "Oppenheimer", Christopher Nolan, a câştigat premiul pentru regie.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE