Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Muzeu dedicat lui LeBron James, deschis în localitatea natală: „Visul meu a fost întotdeauna să pun Akron pe hartă”

Un muzeu dedicat exclusiv vieţii şi carierei baschetbalistului LeBron James (Los Angeles Lakers) se va deschide în oraşul său natal Akron, din statul Ohio, a declarat joi Fundaţia jucătorului, citată de Reuters.

LeBron James' Home Court va fi un tur autoghidat care va oferi o privire asupra vieţii lui şi va include articole care nu au fost văzute niciodată de-a lungul călătoriei sale de la Akron către NBA, Jocurile Olimpice, afaceri, filantropie şi nu numai.

Muzeul începe cu o imitaţie a apartamentului în care James a crescut şi duce vizitatorii prin Draftul NBA din 2003, pe la echipele Cleveland Cavaliers, Miami Heat şi Los Angeles Lakers şi anii plini de succese, inclusiv medaliile olimpice de aur.

„Visul meu a fost întotdeauna să pun Akron pe hartă, aşa că un loc în oraşul meu natal care să-mi permită să-mi împărtăşesc călătoria cu fanii mei din toată lumea înseamnă mult pentru mine. De-a lungul anilor am ştiut să mă agăţ de o mulţime de lucruri şi am ştiut întotdeauna că va fi un timp şi un loc în care să le scot la iveală”, a spus James într-un comunicat de presă, transmite Agerpres.

Muzeul se va deschide pe 25 noiembrie şi este situat în House Three Thirty, o facilitate începută de fundaţia lui James pentru a servi comunitatea în care a fost crescut. Toate veniturile obţinute din vânzările de bilete vor reveni în comunitate.

LeBron James, de patru ori campion al NBA şi dublu campion olimpic, în vârstă de 38 de ani, a devenit în februarie cel mai bun marcator din clasamentul all-time al NBA şi dispută al 21-lea sezon al său în NBA.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE