Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Mircea Geoană: „Lumea va fi un loc mai trist și mai sărac fără Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a”

Publicat de: Euronews

Lumea va fi un loc mai trist şi mai sărac fără Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, afirmă secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană.

„O viaţă dedicată poporului şi patriei sale. În urma sa lasă o moştenire fără pereche şi va rămâne un model greu de egalat. Gândurile noastre se îndreaptă către Familia Regală şi către toţi cetăţenii Commonwealth-ului. Rest in peace, Your Majesty!”, a scris Mircea Geoană, joi seara, pe pagina sa de Facebook.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit la vârsta de 96 de ani. Milioane de britanici sunt în doliu, după ce s-a stins din viață suverana care a condus Regatul Unit timp de 71 de ani.

În ultimele zile, starea de sănătate a Reginei Marii Britanii s-a degradat. Monarhul britanic s-a aflat sub atenta supraveghere a medicilor la reședința din Balmoral, potrivit unui comunicat al Palatului Buckingham.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE