Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Micutzu, condamnat la muncă în folosul comunității. Faptele pentru care a fost judecat actorul

Micutzu, celebrul actor de comedie, a fost condamnat la muncă în folosul comunității. Pe numele lui adevărat, Cosmin Nedelcu va munci fără să fie plătit timp de 30 de zile la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Sectorul 4.

Măsura vine ca urmare a unui proces început în urmă cu doi ani și jumătate în care actorul a fost judecat pentru amenințare. Procurorii au înlocuit urmărirea penală a actorului cu o măsură mai blândă, deoarece cred că infracțiunile pe care el le-a comis nu sunt dintre cele mai grave.

Motivul pentru care a fost condamnat Micutzu

Micutzu a fost implicat într-un scandal în centrul Capitalei care s-a lăsat cu amenințări, îmbrânceli și geamuri sparte. Acesta se afla la o terasă în momentul în care a fost ironizat de un grup de trecători.

Artistul a fost avertizat că în cazul în care nu va veni cu o adeverință care să ateste că a muncit în folosul comunității riscă să fie reîncepută urmărirea penală. Micutzu se numără printre cei mai apreciați actori de stand-up comedy din țară.

Ana Morodan, printre persoanele publice care fac muncă în folosul comunității, după problemele cu legea

Ana Morodan a primit 10 luni pentru săvârşirea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice; 6 luni pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi 10 luni pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Pedepsele au fost contopite, rezultând în final 1 an, 3 luni şi 10 zile închisoare.

Contesa digitală este obligată să frecventeze un program de reintegrare socială şi să efectueze muncă neremunerată în folosul comunităţii, în cadrul Primăriei Oraşului Voluntari sau în cadrul societăţii GREEN CITY VOLUNTARI SA, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE