Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Al-Hilal & Al-Nassr - PSG: 4-5. Ronaldo și Messi au marcat în amicalul de lux din Arabia Saudită

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo s-au întâlnitjoi seară, la Riad (Arabia Saudită), într-un meci amical programat între Paris Saint-German și o echipă formată din jucătorii celor două formații saudite, Al-Nassr și Al-Hilal.

A fost primul meci jucat de Cristiano Ronaldo de la transferul său la echipa saudită. Portughezul a marcat două goluri pentru echipa saudită, în timp ce Lionel Messi a punctat o singură dată.

Al-Hilal & Al-Nassr - PSG: 4-5

Marcatori: Ronaldo '33 (p), '45+6, Jang Hyun-Soo '56, Anderson Talisca '90+4 / Messi '3, Marquinhos '43, Sergio Ramos '54, Mbappe '60, Hugo Ekitike '78

Cartonaș roșu: Juan Bernat (PSG) '39

În minutul 45+3, Neymar a ratat un penalty pentru PSG.

În minutul 61, Cristiano Ronaldo a fost înlocuit cu Matheus Pereira.

În minutul 62, Lionel Messi a fost înlocuit cu Ayman Kari. Au mai fost înlocuiți: Neymar cu Warren Zaire-Emery, Keylor Navas cu Gianluigi Donnarumma, Mbappe cu Hugo Ekitike, Sergio Ramos cu El Chadaille Bitshiabu.


Știrea inițială:

Cristiano Ronaldo va juca meciul împotriva lui PSG în calitate de căpitan al echipei formate din jucătorii celor două echipe saudite. Va fi primul meci între cei doi mari rivali după aproape trei ani.

Leo Messi și Cristiano Ronaldo vor fi adversari în al 37-lea meci direct. Ultima dată, cei doi s-au întâlnit în decembrie 2020, într-un meci de Liga Campionilor. La acel moment, argentinianul era la Barcelona, iar portughezul îmbrăca tricoul italienilor de la Juventus.

Unde se transmite meciul dintre Messi (PSG) și Cristiano Ronaldo (Arabia Saudită All Stars)

Una din cele mai mari rivalități din istoria fotbalului se va juca de la ora 19:00 (ora României) și poate fi urmărită online, contra cost, în sistem pay-per-view.

  • PSG TV (în toată lumea) - 1,99 euro
  • Facebook (în toată lumea) - 9,99 lei
  • Youtube (în SUA, Canada, Mexic, Brazilia, Japonia, Coreea de Sud, India, Bangladesh, Vietnam, Nigeria, Regatul Unit, Suedia și Norvegia)
  • Twitch (în toată lumea)
  • OneFootball (în toată lumea)

Importanța meciului dintre Messi și Ronaldo

Meciul împotriva lui Messi și a PSG oferă o reamintire a zilelor de glorie ale internaționalului portughez înainte ca Ronaldo să se concentreze asupra provocării pentru titlul intern al lui Al Nassr și asupra încercării de a se califica în Liga Campionilor din Asia.

Rivalitatea Messi-Ronaldo nu a fost niciodată mai mare decât atunci când au jucat pentru Barcelona și, respectiv, Real Madrid, iar prin reușitele lor în materie de goluri, jucătorii au dominat fotbalul spaniol și european.

Messi și Ronaldo au cunoscut destine foarte diferite în ultimele 12 luni. Messi a câștigat în sfârșit Cupa Mondială cu Argentina în decembrie și a fost desemnat MVP-ul turneului final. Ronaldo a rămas fără echipă, după ce contractul său cu Manchester United a fost reziliat, după un interviu al portughezului în care și-a criticat antrenorul și clubul.

În cele din urmă, portughezul s-a alăturat echipei Al-Nassr într-una dintre cele mai surprinzătoare mutări din istoria fotbalului.

Meciul de joi seară contra PSG va fi primul pe care Ronaldo îl va juca de când a ajuns în Arabia Saudită. Până acum, portughezul nu a avut drept de joc, din cauza unei suspendări de două meciuri primite pe vremea când juca la Manchester United, după ce a lovit și spart telefonul unui fan din tribune.

2,7 milioane de dolari pentru un bilet la meciul dintre Messi și Ronaldo

Partida amicală dintre cei doi fotbaliști a stârnit un interes uriaș în rândul fanilor. Un bilet la meci a fost scos la licitație, iar Mushref Al-Ghamdi, un om de afaceri din Arabia Saudită, a plătit aproape 2,7 milioane de dolari (10 milioane de riali saudiți).

Biletul privilegiat pe care omul de afaceri saudit l-a plătit îi va permite acestuia să urmărească meciul dintr-o zonă VIP și, la final, să-i întâlnească pe Messi și Ronaldo la vestiare.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE