Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Mesajul emoționant publicat de facultatea la care învățau cei doi tineri uciși în accidentul din 2 Mai. ”Ne veți lipsi în toamnă”

Facultatea de Geografie din cadrul Universității din București, la care studiau cei doi tineri care au fost uciși de un șofer drogat pe o stradă din stațiunea 2 Mai, a publicat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook, în urma accidentului. „Veștile pe care le-am primit în ultimele ore ne-au umplut sufletele de durere”, au precizat reprezentanții instituției.

”Veștile pe care le-am primit în ultimele ore ne-au umplut sufletele de durere. Profesorii și studenții Facultății de Geografie sunt alături de familiile îndurerate, de prietenii și colegii celor doi studenți care au pierit ieri dimineață într-un cumplit accident.

Roberta Marina Dragomir și Sebastian Andrei Olariu, ne veți lipsi în toamnă. Sincere condoleanțe familiilor Dragomir și Olariu! Suntem alături de dumneavoastră. Le dorim însănătoșire grabnică studenților ce sunt acum în îngrijirea medicilor! Multă putere vouă, celor ce ați trecut prin această încercare absolut nedreaptă!” este mesajul publicat de Facultatea de Geografie din București, pe Facebook.

Șoferul care a provocat accidentul consumase droguri

Sâmbătă dimineață, doi tineri au murit în localitatea 2 mai din Constanța, după ce au fost loviți în plin de mașina condusă de șofer care s-a urcat la volan drogat. În urma accidentului, tânărul de 19 ani a plecat de la fața locului. Alți trei tineri au fost transportați la spital cu răni grave în urma impactului.

Șoferul care a provocat accidentul mortal a fost arestat preventiv, duminică, prin decizia Judecătoriei Mangalia. El este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

După accident, tânărul a fost descoperit în Vama Veche. Testele realizate de polițiști cu aparatul drug-test au scos la iveală că tânărul consumase cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE