Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Meditații gratuite pentru admiterea la facultate. Aula Politehnicii București, plină de elevi care fac pregătire

Elevii de clasa a XII-a se pregătesc de admiterea la facultate, iar cererea pentru meditații gratuite este uriașă. Aula Politehnicii București este plină cu elevi din toată țara, care își doresc să devină ingineri. Cererea a fost atât de mare, încât platforma de înscriere a cedat în urma celor 350.000 de accesări.

Meditații gratuite pentru admiterea la facultate. Aula Politehnicii București, plină de elevi care fac pregătire

Elevii de clasa a XII-a se pregătesc pentru admiterea la facultate și fac meditații la matematică, fizică și informatică.

Amfiteatrul Politehnicii București este plin și astăzi. Sunt peste 1000 de elevi care au venit să facă această pregătire suplimentară, iar cererea, în continuare, este foarte mare. Au fost, deja, peste 350.000 de accesări pe site-ul de înscrieri.

Ce trebuie să facă elevii pentru a beneficia de meditații gratuite în Aula Politehnicii București

Pentru a beneficia de un loc în Aula Politehnicii București unde se țin meditațiile gratuite, în weekenduri, elevii trebuie să intre pe site-ul events.upb.ro, să-și facă un cont, să aleagă materia la care vor să se pregătească, iar pe baza acestei alegeri vor primi și un tichet de înscriere cu care trebuie să se prezinte când ajung la Amfiteatru.

Până pe 17 iulie vor fi ținute aceste cursuri, iar elevii susțin că sunt foarte utile și trag speranța că vor avea rezultate mai bune atunci când vor avea admiterea la facultate.

Mara Maer, reprezentanta Biroului de Presă al UPB: „În Aula Politehnicii București au încăput 1100 de copii, care au preferat să vină astăzi să învețe și să rezolve probleme la matematică, pentru admitere, în loc să se plimbe prin parc, deși vremea este foarte frumoasă. Spun peste 1000 de persoane doar la matematică, de această dată este cea mai mare meditație gratuită. Încercăm să creștem numărul elevilor și să facem ceva și mai mare în viitor, pentru că mâine (duminică, n.r.) o să avem și simularea pentru admitere.

Platforma s-a deschis, ei trebuie să își ocupe un loc în fiecare început de săptămână. Intră pe baza unei rezervări și se bucură de experiență”, a precizat aceasta, la Euronews România.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE