Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

McDonald's redeschide restaurantele din Ucraina, după o pauză de șapte luni

McDonald's va deschide restaurantele din Ucraina, începând de marți. Procesul va fi unul treptat, iar acestea vor fi deschise începând de la Kiev, odată cu lansarea McDelivery.

Anunțul a fost făcut chiar de şefa departamentului de comunicare al McDonald's, Alesia Mudzhiri, pe rețeaua de socializare Facebook.

Lanțul fast-food îşi redeschide mâine afacerea la Kiev, după o pauză de 7 luni, în care au fost închise toate restaurantele, având în vedere contextul războiului generat de forțele ruse.

Restaurantele vor funcţiona iniţial doar pentru livrare, în timp ce ghişeele Express şi McDrive se vor deschide în octombrie.

McDelivery va fi primul deschis la Kiev, alte şapte restaurante urmând să se redeschidă în capitală peste o săptămână, iar ulterior va fi rândul altor restaurante, din alte oraşe din vestul ţării.

Restaurantele vor fi deschise de la ora 9 la ora 21 şi vor fi închise în timpul alertei aeriene, pentru a permite angajaţilor şi patronilor să ajungă la cel mai apropiat adăpost.

McDonald's închisese toate cele 109 restaurante ale sale din Ucraina când a început invazia rusească, pe 24 februarie. În august, compania a declarat că va redeschide treptat restaurantele din Kiev şi vestul Ucrainei.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE