Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Litoralul pentru toți | Cerere ridicată de rezervări în Mamaia la început de septembrie

Un număr ridicat de turiști sunt așteptați în Mamaia în prima săptămâna a lunii septembrie, prin intermediul programului Litoralul pentru toți. Peste 20 de unități de cazare au aderat la program, potrivit Organizaţiei Patronale Mamaia-Constanţa. Pentru programul care se va derula până la finele lunii septembrie, numărul de locuri este limitat, iar doritorii trebuie să își facă deja rezervări.

În cadrul programului, care se va derula în luna septembrie, turiştii se pot caza la tarife care pornesc de la 70 de lei de persoană pe noapte. Preţul poate ajunge până la 360 de lei de persoană pe noapte, pentru hotelurile de 4 stele.

Sejur la mare accesibil, în extrasezon

"Înregistrăm o cerere foarte mare pentru prima săptămână din luna septembrie, când sunt aşteptaţi să ajungă în Mamaia un număr important de turişti, chiar dacă vacanţa de vară este mai scurtă, iar elevii vor începe cursurile pe 5 septembrie. Pentru hotelurile de 3 stele din Mamaia, preţul poate ajunge până la 326 de lei de persoană, pe noapte, în regim de Ultra All Inclusive sau la 360 lei de persoană pe noapte, pentru hotelurile de 4 stele. Numărul locurilor disponibile pentru această ofertă este limitat, iar cei care doresc să vină la mare în următoarea perioadă trebuie să îşi facă deja rezervări. Programul va continua până la sfârşitul lunii septembrie şi este completat şi cu oferte speciale pentru seniori", a declarat Ionuţ Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro, citat într-un comunicat de presă, informează Agerpres.

Litoralul pentru toți este un program destinat turiștilor care doresc să meargă la mare în afara sezonului. Prețurile la cazare scad simțitor după 1 septembrie, plajele și stațiunea Mamaia sunt mai libere, iar vremea continuă să fie prietenoasă și bună pentru plajă și băi în mare.

În cadrul programului se înscriu, în fiecare primăvară şi toamnă, hoteluri de 2, 3 şi 4 stele. Acestea oferă în cadrul programului, pachete turistice de şase nopţi de cazare, cu preţuri începând de la 70 de lei/persoană/noapte.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE