Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Lista celor mai înfricoșătoare proprietăți din lume, unde puteți petrece de Halloween

Noaptea de Halloween este momentul în care fantomele și spiritele vin în lumea reală. Dacă doriți să vă aflați în mijlocul acțiunii, de ce nu rezervați una dintre cele mai înfricoșătoare proprietăți de închiriat de pe piață?

Aceste case și castele vin cu un decor înfiorător și ”fantome rezidente” pentru un sejur cu adevărat înfiorător în acest Halloween. Iată lista noastră de proprietăți de închiriat înfricoșătoare din întreaga lume, potrivit Euronews Travel.

Dormitorul bântuit de la Talliston, Great Dunmow, Marea Britanie

Cândva o casă destul de obișnuită din vechiul oraș Great Dunmow, proprietarii de la Talliston House and Gardens au transformat proprietatea într-un labirint magic de camere. Fiecare este amplasată într-un timp și loc diferit.

Dormitorul bântuit, recreează în detalii de coșmar camera de dormit a unui copil edwardian de șapte ani, cu tot cu cărți și jucării.

Laura's Cottage, Savannah Georgia, SUA

Situată convenabil într-unul dintre cele mai bântuite orașe din SUA, Laura's Cottage a fost construită în 1799. Deși actualii proprietari au modernizat complet spațiul - cel mai important fiind adăugarea de WiFi - decorul său rămâne plin de caracter istoric.

Se zvonește că Laura însăși este încă foarte prezentă în cabană, de asemenea. Potrivit relatărilor călătorilor care și-au odihnit capetele obosite în casă, se știe că ea deschide ferestrele și aprinde și stinge luminile din când în când.

Castello Dal Pozzo, Piemont, Italia

Funcționând în prezent ca hotel, această proprietate italiană are o poveste înfiorătoare.

În 1467, o tânără femeie pe nume Barbara s-a îndrăgostit de un căpitan de armată, Matteo. Ei au plănuit să fugă împreună, dar când tatăl ei a aflat de relația lor, a închis-o în turn și l-a exilat pe Matteo în Franța. Barbara nu a știut de exil și a murit în turn, așteptându-l pe Matteo să se întoarcă.

Unii oaspeți au spus că o pot vedea și în ziua de azi privind pe fereastra turnului.

Castelul Chateau Pitau, Moscova, Rusia

Se spune că acest castel de mici dimensiuni, aflat la doar 10 km de Moscova, găzduiește o fantomă care apare o dată pe săptămână la miezul nopții. Dar nu vă faceți griji, această locație impresionantă are nouă locuri de cazare.

Pe lângă o fantomă cu o sincronizare fantastică, aici se află mai multe piscine, o sală de biliard, o saună și hectare de grădini. Există o mulțime de locuri pentru a scăpa de poveștile înfricoșătoare care bântuie acest castel.

Apartamentul ”Camera bântuită”, York, Marea Britanie

Această proprietate veche de peste 600 de ani, o capsulă a timpului, surprinde istoria din spatele orașului York din nordul Regatului Unit.

Apartamentul are vedere la iconica York Minster și este îmbrăcat în lambriuri de lemn cu caracter. Atracțiile din apropiere, cum ar fi York Dungeons și Hallowscream, găzduite la York Maze, fac din acest loc locul perfect pentru niște spaime festive.

Castelul Bran, Transilvania

În urmă cu câțiva ani, ceea ce a devenit cunoscut ca fiind castelul lui Dracula a fost listat pe Airbnb ca parte a unui concurs prin care câștigătorii puteau sta acolo în noaptea de Halloween.

Cu siguranță cel mai înfricoșător sejur, oaspeții au dormit în sicrie căptușite cu catifea și au făcut un tur ghidat al castelului cu Dacre Stoker - strănepotul lui Bram Stoker.

Deși nu puteți sta acolo chiar acum, noi sperăm ca acest lucru să devină o tradiție anuală.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE