Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Kanye West anunţă că va candida la alegerile prezidenţiale din SUA din 2024

Rapperul american Kanye West, cunoscut sub numele de Ye, şi-a anunţat duminică intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale din 2024 din Statele Unite.

Cântăreţul a afirmat că lucrează la campanie cu ajutorul comentatorului de extremă dreapta Milo Yiannopoulos, potrivit unei înregistrări video publicate duminică de site-ul X17, potrivot Agerpres.

„Mulţumesc, accept”, a afirmat Yiannopoulos în videoclip, întrebat dacă acesta este un anunţ oficial.

Kanye West a candidat și în 2020

Kanye West, în vârstă de 45 de ani, câştigător al premiului Grammy, a candidat ca independent în alegerile prezidenţiale din 2020, când a primit aproximativ 70.000 de voturi în 12 state din SUA.

Rapperul s-a aflat în ultima perioadă în centrul unor intense controverse din cauza declaraţiilor sale antisemite repetate.

Instagram şi Twitter i-au restricţionat temporar conturile luna trecută, în timp ce producătorul german de echipament sportiv Adidas a anunţat că încheie colaborarea sa cu Kanye West, punând capăt fabricării produselor din marca Yeezy a rapperului american.

Colaborarea dintre Adidas şi starul hip-hop din Statele Unite a fost multă vreme una dintre cele mai profitabile din industria modei.

West a scris duminică pe Twitter că postează pentru a testa dacă contul său funcţionează, apoi a scris „Shalom 🙂” într-un alt tweet.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE