Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Jill Biden, mesaj către absolvenții unui colegiu din California: „Nu vă uitați niciodată calea”

Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, i-a urgentat pe absolvenții unui colegiu comunitar din Los Angeles, California, să „nu uite niciodată de unde au venit”, spunându-le că pot învață din greșeli fără a fi, însă, și definiți de acestea.

„Sarcina mea pentru voi este următoarea: să nu vă uitați niciodată propia cale, oamenii care v-au adus aici sau lecțiile pe care le-ați învățat pe parcurs. Nu uitați niciodată de unde ați plecat. Nu trebuie să vă definească, dar va avea întotdeauna ceva să vă învețe”, a îndemnat prima doamnă, potrivit AP.

„Nu uita niciodată ce te-a făcut ceea ce ești și atunci vei fi pregătit pentru oriunde alegi să mergi în continuare”, a mai subliniat Jill Biden, care este și în prezent profesoară de Engleză la colegiul comunitar din Virginia.

În timpul remărcilor ei succinte, aceasta a selectat povestea unor absolvenți ai Colegiului Orașului Los Angeles, printre care se numără și o femeie de 46 de ani a cărei vis din copilărie, de a deveni un profesor, a devenit acum realitate, ulterior pierderii, din cauza pandemiei, a carierei de 25 de ani ca graphic designer.

Jill Biden a vizitat, în 2017, în timpul mandatului președintelui Obama, Colegiul Comunitar al orașului Los Angeles (LACC), moment în care a anunțat începerea „Los Angeles Promise Program”, proiect care oferă școlarizare gratuită pentru toți studenții noi, înmatriculați la programe de studiu la zi.

Anul trecut, Prima Doamnă a SUA, a insistat, împreună cu Joe Biden, pentru un program federal care ar fi oferit doi ani de colegiu comunitar gratuit, însă propunerea a fost respinsă ulterior în Congresul American.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE