Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Întoarcerea Regelui. Britanicii au creat o bere pentru încoronarea lui Charles

O fabrică de bere din Anglia folosește orz de la ferma regală Windsor pentru a crea o bere specială, cu ocazia încoronării lui Charles al III-lea. Este vorba despre berea organică "Return of the King" (Întoarcerea Regelui), care se găsește deja în baruri. Ultimul rege care a condus Marea Britanie a fost bunicul lui Charles, George al VI-lea.

Nu este orice bere, ci una care are la bază o rețetă specială. Arome ușor florale, amar aurie, cu puțin parfum de citrice și un conținut de alcool de 4,2%. Totul a fost conceput pentru ceremonia de încoronare a regelui Charles.

Un portret al Regelui Charles a fost comandat pentru această marcă de bere. Suveranul britanic este prezentat în uniforma regală, înconjurat de păsări, albine, flori și fluturi, simbol al preocupării sale constante pentru protecția mediului.

Bob Morrison, Director de marketing, Windsor and Eton Brewery: Cred că berea este o modalitate excelentă de a aduce un omagiu noului rege. În parte, este o sărbătoare, iar oamenii vor să închine pentru această ocazie. Vor să sărbătorească această ocazie. În al doilea rând, este o industrie cu adevărat tradițională. Este una dintre cele mai mândre industrii de aici.

Creatorii noii mărci de bere se așteaptă ca licoarea cu arome regale să devină foarte populară, mai ales în rândul turiștilor.

Paul Abbott, Manager localul The George: Deci, aici, în Windsor și Eton, avem o mulțime de oameni din întreaga lume care se opresc, încearcă mâncarea noastră, dar și berea. Având în vedere că avem o bere a încoronării, Return of the King, toți vor să o încerce.

O ladă cu bere va fi trimisă și suveranului, cu ocazia ceremoniei de încoronare.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE