Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

IntenCity Festival 2023. Program pe zile, bilete și reguli de acces

Începe cea de-a doua ediție a Festivalului IntenCity de la Craiova. Regulile se schimbă, însă, pe ultima sută de metri. În locul biletelor și abonamentelor, festivalierii pot primi brățări cu CIP, pentru a evita aglomerația și a micșora timpul de acces al fiecărui participant. Doar pe baza lor vor putea cumpăra mâncare și băuturi la festival.

Peste 25.000 de oameni sunt așteptați în fiecare seară a festivalului IntenCity Craiova.

Antoniu Zamfir, director Opera Română Craiova: În acest moment sunt aproximativ 40% de bilete și abonamente preschimbate. Sperăm ca astă-seară și mâine să depășim jumătatea ceea ce ne va ușura, cu siguranță, activitatea de la acces.

Unde are loc Festivalul IntenCity Craiova 2023

Festivalul Intencity Craiova are loc pe stadionul Ion Oblemenco și la Sala Polivalentă din Craiova.

Programul pe zile

Festivalul IntenCity are loc între 30 iunie – 2 iulie 2023, timp de 3 zile.

VEZI GALERIA
4 imagini

30 iunie

Stadionul Ion Oblemenco

Dr. Alban

Sabrina

Jenny Berggren from Ace of Base

Haddaway

Snap!

WRS

Bellini(with Craiova Romanian Opera Ballet)

Zdob și Zdub

Godz of Rock(with Craiova Romanian Opera Orchestra)

Sala Polivalentă

DJ Addytzu

DJ Gius

Bvcovia

Marko Glass

Ian

Killa Fonic

Mindcage

Andrew Dum

AG Swifty

Brad Brunner

Dodo

1 iulie

Stadionul Ion Oblemenco

Manuel Riva

Subcarpați

Mahmut Orhan

Ummet Ozcan

Tiësto

Sala Polivalentă

Andrei YC

NotSoCommonDJ

Basska

Malagamba

M.G.L.

Byga & Phila & DJ H

Doc x Vlad Dobrescu

Deliric x Silent Strike

Argatu’

Gabrian

Ve.Re

2 iulie

Stadionul Ion Oblemenco

Alex Ferrari(with Craiova Romanian Opera Ballet)

Oceana

Ruslana

Enrique Iglesias

Gianluca Vacchi

Sala Polivalentă

Your Midwife on Ice

DJ Sauce

Rava

Azteca

Nane

Bad and Boujee

Mr. Flexxx

Sigma DJ Set

Andre Rizo

Yaya

Replik

Cât costă biletele

  • Abonament General – 600 RON + taxe*
  • Bilet Access General – 280 RON + taxe**
  • Abonamente VIP costau 1.100 RON + taxe , dar sunt SOLD OUT.***

Abonamentele pot fi cumpărate și de la: Agenția Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă, Craiova, Bulevardul Ilie Balaci nr. 6, 0351.442.471, agentiadebilete@operacraiova.ro

*Abonamentele acces general oferă accesul în tot arealul festivalului, atât pe stadion, cât și în Sala Polivalentă, cu excepția zonei VIP.

**Biletul acces general oferă accesul în tot arealul festivalului, atât pe stadion, cât și în Sala Polivalentă, cu excepția zonei VIP.

***Abonamentele VIP oferă accesul în tot arealul festivalului. Zona VIP se va afla pe o platformă construită la nivelul Tribunei VIP a Stadionului Ion Oblemenco, având o zonă de acces special și va oferi spectatorilor un spațiu confortabil care include scaune, fotolii, măsuțe și baruri dedicate, pentru a face din participarea la festival o experiență unică.

Ce artiști vor cânta la IntenCity Craiova 2023

Pe mainstage vor urca Enrique Iglesias, Tiësto, Godz of Rock, Alex Ferrari, Bellini, Dr. Alban, Gianluca Vacchi, Haddaway, Jenny Berggren from Ace of Base, Mahmut Orhan, Manuel Riva, Oceana, Ruslana, Sabrina, Snap!, Subcarpați, Ummet Ozcan, WRS și Zdob și Zdub.

Show-urile oferite la Sala Polivalentă îi includ pe Sigma, Yaya, Ian, Killa Fonic, Nane, Deliric x Silent Strike, Bad and Boujee, Andre Rizo, AG Swifty.

Enrique Iglesias, superstarul pop recunoscut pentru versatilitatea sa muzicală, este deținătorul recordului celor mai multe clasări pe primul loc în topurile Billboard. Decernat cu cele mai prestigioase distincții ale industriei muzicale, Enrique Iglesias este unul dintre cei mai urmăriți artiști, cu peste 14 miliarde de vizualizări pe YouTube/VEVO.

Tiësto, o legendă a muzicii dance din timpurile noastre, este deținător al titlurilor “The Greatest DJ of All Time” oferit de Mixmag și “#1 DJ” conform Rolling Stone. De la piesele sale underground care fac să vibreze ringurile de dans până la succesul incontestabil la nivel mondial, el continuă să revoluționeze peisajul muzicii de dans.

Godz of Rock este o trupă formată din muzicieni bine cunoscuți în lumea muzicii rock: Simon Wright, Phil X, Gilby Clarke, Teddy ‘Zig Zag’ Andreadis, Joel Hoekstra, Jeff Scott Soto, Chuck Wright, Neil Turbin, Tim ‘Ripper’ Owens, alături de Herma Sick. Renumiții artiști (care au făcut sau fac parte din legendare trupe rock cum ar fi AC/DC, Guns N’ Roses, Judas Priest, Bon Jovi, Anthrax și multe altele) se reunesc special pentru publicul Festivalului IntenCity.

Cum se folosește brățara cu CIP

Mâncarea și băuturile comercializate la festival se pot cumpăra doar pe baza brățărilor. Fiecare dispozitiv poate fi încărcat cu maximum 3.000 de lei.

Biletul se schimbă în brățară la unul dintre punctele de check-in sau direct la intrarea în festival. Nu uitați să aveți asupra dumneavoastră un bilet valabil și un act de identitate.

Plățile în cadrul festivalului se vor efectua exclusiv prin intermediul brățării. Acestea pot fi încărcate cu suma dorită la punctele Top-Up din festival, cash și cu cardul.       

Nu se vor accepta plăți cash sau cu cardul la comercianții din cadrul festivalului.    

Brățările deteriorate, modificate sau care nu se potrivesc încheieturii mâinii nu vor fi considerate valabile. Organizatorii își rezervă dreptul de a confisca astfel de brățări și de a refuza accesul în festival.  

Brățările sunt strict personale și nu pot fi transferate altor persoane.

Organizatorul nu va înlocui brățările deteriorate sau pierdute decât în măsura în care participantul poate face dovada achiziționării biletului corelat cu acea brățară în mod legal. Participanții care nu pot face această dovadă își pierd dreptul de a se afla în perimetrul festivalului.

Participanții pot solicita returnarea fondurilor rămase pe brățară, până la finalizarea evenimentului la punctele Top-Up, precum și pe 3 iulie 2023, între 14.00 și 18.00, la punctul de vânzare bilete, situat pe Bulevardul Ilie Balaci, în zona Sălii Polivalente.    

Antoniu Zamfir, director Opera Română Craiova: Banii rămași pot fi retrași la sfârșitul fiecărei seri de festival sau mai pot fi retrași în ziua de luni, când operatorii sistemului festibake și operatorul economic sunt în continuare în Craiova.

Accesul la festival

Minorii cu vârsta de până în 10 ani au acces gratuit la Festival și vor veni însoțiți de un părinte/tutore cu un bilet valid și o declarație prin care își asumă răspunderea și obligația de supraveghere a minorului. Aveți grijă să aveți documente care să ateste vârsta pentru verificare.

Minorii sub 16 ani vor avea nevoie de bilet valid și pot participa doar însoțiți de un adult care deține bilet valid și o declarație de responsabilitate și supraveghere. Declarația este disponibilă online sau la Agenția Operei Române Craiova de la  Sala Polivalentă.                           

Un adult poate însoți maxim 3 minori.                                                                                                                         

Minorii între 16 și 18 ani pot participa cu bilet valid și o declarație semnată de părinte/tutor. Declarația este disponibilă online sau la Agenția Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă.

Minorii sub 5 ani trebuie să poarte căști de protecție fonică.

Minorilor le este strict interzis consumul de țigări și băuturi alcoolice.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE