Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

IFA Berlin revine, după o pauză impusă de pandemie. Evenimentul va avea loc între 2 și 6 septembrie

IFA Berlin - târgul de electronice de larg consum revine în capitala germană luna viitoare, după o pauză impusă de pandemie.

În ciuda ridicării restricțiilor, se așteaptă mai puțini expozanți decât înainte de 2020 și mai puține produse. Deficitul global de cipuri și problemele economice afectează industria tehnologică. Totuși nu vor lipsi noutățile.

Samsung din Coreea de Sud ar putea face anunțuri legate de ecosistemul său pentru locuințe. Iar Asus din Taiwan a anunțat deja un nou laptop pliabil.

Târgul IFA Berlin va avea loc între 2 și 6 septembrie.

„Anul acesta va fi un pic amuzant când vine vorba de tendințe pentru că suntem în mijlocul unei penurii de cipuri. Deci, o mulțime de companii nu vor aduce produsele așteptate poate că nu doresc să se promoveze prea mult, deoarece nu au stocuri suficient pentru a acoperi cererea potențială. Deci, cred că va fi un spectacol interesant să vedem modul în care firmele se descurcă cu această lipsă în încercarea de a avea ceva nou de arătat, dar poate neavând volumele necesare pentru ca oamenii să și cumpere”, este de părere Nicole Scott, expert în tehnologie.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE