Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Idan Amedi, actorul din serialul „Fauda”, a fost externat. A fost rănit în timpul luptelor din Fâșia Gaza

Actorul din cunoscutul serial israelian „Fauda”, Idan Amedi, a fost externat din spital, unde a ajuns după ce a fost grav rănit în luptele din Fâșia Gaza. Acesta a povestit că a fost rănit în timpul unei explozii, când trupele Israelului încercau să detoneze un tunel folosit de militanții Hamas. Șase militari au fost uciși atunci, iar mai mulți au fost răniți.

Idan Amedi a apărut în fața presei cu o mâna bandajată, iar cu alta fixată într-o orteză. El a plâns când a vorbit despre camarazii săi uciși. În spital, unde a ajuns cu mai multe răni, actorul a fost supus unei operații lungi și dificile.

Idan Amedi, actor: ”Îmi pare rău că nu am reușit să-mi ating obiectivul de comandant, acela de a-i readuce acasă în pace (pe soldați). Această durere mă va urmări până în ultima mea zi”

Actorul în vârstă de 35 de ani este, de asemenea, un cântăreț și compozitor de succes în Israel și a spus că va reveni pe scenă.

În serialul „Fauda”, Idan Amedi l-a interpretat pe un agent de securitate internă, implicat în operațiuni împotriva militanților palestinieni. Deși a fost apreciat de critic, filmul nu este privit cu admirație și de către palestinieni din Cisiordania. Ei spun că pelicula banalizează viața lor sub ocupația israeliană.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE