Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Vara aceasta se va purta mult roz - datorită lansării filmului Barbie

Vara acesta va fi roz bombon datorită lansării mult-așteptatului film Barbie. Și, pentru că filmele și serialele dictează de multe ori direcția în modă, amintiți-vă de Wednesday si stilul goth, Barbiecore ar putea fi trendul verii. Mai exact, fuste mini, paiete, tocuri, bluze mulate și, cel mai important, toate nuanțele de ROZ.

9.6 milioane de vizualizări în doar 24 de ore, atât a strâns trailerul filmului Barbie imediat după lansare. Pe TikTok, #barbiemovie a adunat peste 700 de milioane de views. Încă de pe acum, numerele sugerează că filmul va avea parte de un mare succes.

Barbie urmeză să apară în cinematografe pe 20 iulie, iar trailerul ne oferă o bucățică din lumea roz a păpușii, rol jucat de Margot Robbie. Partenerul păpușii Narbie, Ken, este interpretat de Ryan Gosling. Filmul, în regia lui Greta Gerwing, a stârnit interes din partea publicului încă de anul trecut, când au apărut poze cu cei doi actori la filmări, în Venice Beach California.

Margot Robbie a declarat la un show de divertisment de peste Ocean că, deși o joacă pe Barbie, s-a simțit rușinată din cauza outfit-ului de păpușă, care este în antiteză cu stilul elegant pe care îl adoptă în viața de zi cu zi.

Încă nu există detalii cu privirea la poveste, dar actrița a mărturisit că filmul nu va fi așa cum ne așteptăm: „Orice crede publicul, noi vom oferi ceva diferit”, a precizat aceasta. Încă din trailer, fanii au părut extrem de încântați, mai ales de imaginea în care personajul se descalță, iar piciorul îi rămane în forma caracteristică tălpii unei păpuși Barbie.

În 2022 am aistat la popularizarea barbiecore, iar filmul ce urmează să apară în vara acestui an va face ca trendul să rămână la încă modă. Barbiecore a pornit de la colecția roz fall/winter 2022-2023 a casei de modă de lux Valentino, care a fost dezvăluită primavara trecută, unde hainele aminteau de filmele cu păpuși în vaianta de lux.

Cum să ne îmbrăcăm barbiecore? Pe scurt: în roz bombon sau neon. Influențe puternice vin și din anii 80, iar orice material, de la latex până la mătase, este acceptat, atâta vreme cât vin în culoarea specificată. Și celebritățile s-au grăbit să sară pe acest trend anul trecut la Gala MET: al nostru Sebastian Stan a purtat roz din cap până în picioare. Și Jenna Ortega, Glenn Close și Nicola Peltz Beckham au ales tot Barbie.  

Locație: Cișmigiu - Bistro La Etaj

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE