Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Gheorghe Hagi, apreciat în străinătate. Fernando Hierro: „Gică a fost un geniu!”

Gheorghe Hagi rămâne extrem de apreciat în străinătate. Într-un interviu acordat pentru Euronews, legendarul Fernando Hierro a avut numai cuvinte de laudă pentru fostul său coleg de la Real Madrid. Gheorghe Hagi este în continuare singurul fotbalist român care a evoluat atât pentru Real Madrid, cât și pentru FC Barcelona.

„Gică a fost un geniu!”

Fernando Hierro, fost jucător la Real Madrid: „Gică a fost un geniu! A jucat la Real Madrid și FC Barcelona, nu e deloc ușor să faci asta. A avut o carieră minunată și încă am o relație bună cu el. Mereu când vine în Spania ieșim la o cafea, iar din când în când ne auzim și la telefon. Ca jucător, a fost unul dintre cei mai buni stângaci pe care i-am văzut vreodată. Ca persoană, are o calitate umană de invidiat. Când noi eram în activitate, toți juniorii care se apucau de fotbal visau să ajungă ca Hagi.”

Fost mijlocaș la FC Barcelona, Gaizka Mendieta a vorbit despre jucătorii care ar putea fi decisivi în următorul derby „El Clasico”.

Gaizka Mendieta, fost jucător la FC Barcelona: „Din tabăra lui Real Madrid, cred că Vinicius, Rodrygo sau Benzema ar putea face diferența. Dembele și Lewandowski vor fi atuurile Barcelonei, dar rămâne de văzut cine va mai apărea lângă ei. Ar putea fi Raphinha sau Ferran Torres.”

Meciul dintre Real Madrid și FC Barcelona va avea loc duminică, de la ora 17:15. Înaintea acestui duel, cele două rivale se află la egalitate în fruntea clasamentului din Spania, cu câte 22 de puncte.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE