Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

GALERIE FOTO. Ziua când s-a circulat fără pantaloni la metrou

Fără pantaloni, doar în lenjerie intimă, la metrou. Există o zi când anumite persoane chiar fac asta. Iată imagini cu cei mai curajoși dintre curajoși călători din Londra, de exemplu.

Imaginează-ți scena: aștepți pe peron, la începutul unei zile care se anunță a fi lungă, ești obosit, ți-e frig și tot ce își dorești este să găsești un loc liber în metrou, când ușile se deschid și... Ce este asta?

Dintr-odată, vezi lenjeria unui bărbat, apoi lenjeria intimă a tuturor, în ziua când are loc cea mai ciudată tradiție anuală a londonezilor, numită No Trousers Tube Ride, transmite The Independent.

Ce înseamnă? Pe scurt, partea de sus a corpului e acoperită, cea de jos, cât mai descoperită.

N-a fost cald în ziua respectivă, dar cineva trebuia s-o facă și pe asta. În sacouri elegante, hanorace, pulovere și jachete, cu fesuri și înfășurați cu fulare, dar în lenjerie intimă, englezii și-au lăsat, duminică, picioarele la vedere, inspirați dintr-un fenomen similar care are loc de mult timp la metroul din New York.

VEZI GALERIA
10 imagini

Sursa foto: Profimedia

Prin urmare, an de an, într-o zi de la începutul lunii ianuarie, impulsionați de ideea de a ieși în public fără pantaloni sau fuste pe ei, londonezii se pun de acord să circule cu metroul. Ei nu fac nimic special, ba din contră, trebuie să se comporte cât mai normal, singura diferență fiind că picioarele (și lenjeria de corp) sunt expuse, pentru ca toată lumea să le vadă. Unii spun că se aseamănă mult cu un flash mob de la sfârșitul anilor 2000 și că scopul e doar de a face parte dintr-un spectacol.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE