Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Gala premiilor MTV de la Paris a fost anulată, pe fondul războiului Israel – Hamas

Gala MTV Europe Music Awards (EMA) care urma să aibă loc luna viitoare la Paris, capitala Franţei, a fost anulată, au anunţat joi organizatorii, invocând "volatilitatea evenimentelor la nivel mondial", pe fondul conflictului în curs din Israel şi Gaza, transmite Reuters, citată de Agerpres.

Precauție pentru angajați, artiști și fani

Ceremonia de premiere, cu Taylor Swift, Olivia Rodrigo, Bad Bunny şi Foo Fighters printre nominalizaţi, urma să aibă loc la 5 noiembrie.

"Având în vedere volatilitatea evenimentelor la nivel mondial, am decis să continuăm cu MTV EMA 2023 dintr-o abundenţă de precauţie pentru miile de angajaţi, membri ai echipelor, artişti, fani şi parteneri, care călătoresc din toate colţurile lumii pentru a da viaţă spectacolului", a declarat un purtător de cuvânt, într-un comunicat.

"MTV EMA reprezintă o celebrare anuală a muzicii din toată lumea. În timp ce urmărim evenimentele devastatoare din Israel şi Gaza, în continuă desfăşurare, acesta nu pare un moment pentru o sărbătoare globală. Cu mii de vieţi deja pierdute, este un moment de doliu. Aşteptăm cu nerăbdare să găzduim din nou MTV EMA în noiembrie 2024", se precizează în comunicat.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE