Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Funcție nouă lansată de Whatsapp. Aplicația va permite să editați mesaje, într-o limită de timp de 15 minute

WhatsApp a lansat pentru utilizatori una dintre cele mai așteptate funcții ale sale - posibilitatea de a edita mesajele, potrivit Reuters.

"Pentru momentele în care faceți o greșeală sau pur și simplu vă răzgândiți, puteți acum să vă editați mesajele trimise pe WhatsApp", a anunțat luni, într-o postare pe blog, aplicația de mesagerie deținută de Meta Platforms Inc. (META.O).

Odată cu lansarea acestei funcții la nivel global în următoarele săptămâni, expeditorii vor putea să își modifice mesajele în termen de 15 minute de la apăsarea butonului de trimitere.

Cum va putea fi editat mesajul

Funcția poate fi accesată prin apăsarea lungă a mesajului și alegerea "editare" din meniul derulant.

Mesajul modificat va purta eticheta "editat", fără a afișa istoricul modificărilor.

Până acum, utilizatorii trebuiau fie să ștergă complet un mesaj, fie să trimită o corecție într-un mesaj separat. Anul trecut, aplicația de chat a mărit limita de timp pentru ștergerea unui mesaj de la două zile (48 de ore) la 60 de ore.

Aplicațiile concurente, precum Telegram și Signal, permit deja utilizatorilor să editeze mesaje, în timp ce site-ul de microblogging Twitter a oferit anul trecut posibilitatea de a edita tweet-uri pentru anumiți utilizatori.

Cu iOS 16, Apple a introdus și capacitatea de a edita și anula trimiterea mesajelor trimise prin iMessage. Chiar și Twitter a introdus anul trecut butonul de editare pentru utilizatorii plătiți.

În timp ce limita de timp pentru modificarea unui mesaj nu este la fel de generoasă ca fereastra de 48 de ore Telegram, este totuși mai bine decât nimic.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE