Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

FOTO: Roger Federer a venit în România. Jucătorul de tenis a fost fotografiat în aeroportul Otopeni

Cunoscutul jucător de tenis Roger Federer, care s-a retras recent din activitate, se află într-o vizită în România. Marele campion a fost fotografiat pe Aeroportul Otopeni.

Poliția de Frontieră a postat o imagine, în care Federer este surprins alături de o angajată a instituției, cu descrierea: ”A fost o onoare să îi spunem Bun venit în România lui Roger Federer!”

Roger Federer este unul dintre cei mai mari jucători de tenis din toate timpurile. Elvețianul s-a remarcat prin rezultatele uimitoare obținute pe terenul de tenis.

Acesta a fost clasat pe locul 1 mondial de către Asociația Profesioniștilor din Tenis (ATP) timp de 310 săptămâni, deținând și recordul de 237 de săptămâni consecutive, a terminat ca numărul 1 la sfârșitul anului de cinci ori, a câștigat nu mai puțin de 103 titluri ATP la simplu, al doilea ca număr de titluri din toate timpurile, inclusiv 20 de titluri de Grand Slam la simplu, un record de opt titluri de simplu masculin la Wimbledon, un record de cinci titluri la US Open și un record de șase campionate la sfârșit de an.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE