Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Fotbalistul Sadio Mane trebuie să plătească 500.000 de euro după ce și-a lovit coechipierul

Jucătorul Sadio Mane a primit a doua cea mai mare amendă din istoria fotbalului, după ce l-a lovit cu pumnul pe coechipierul său de la Bayern Munchen, Leroy Sane.

500.000 de euro este amenda primită pentru gestul său. Incidentul s-a produs după finalul partidei cu Manchester City, meci pierdut de echipa germana cu 0 la 3. Între Mane și Sane ar fi izbucnit un conflict verbal care a degenerat. Iar senegalezul i-a aplicat o corecție lui Sane, de față cu ceilalți jucători.

Cea mai mare amendă a primit-o anul trecut Cristiano Ronaldo. El a fost sancționat de Manchester United cu 1,1 milioane de euro, după ce a refuzat să intre pe teren în partida cu Tottenham, în ultimele minute ale jocului.

Pe lângă amendă, Sadio Mane a fost exclus din lotul Bayern Munchen pentru meciul de sâmbătă cu Hoffenheim, din Bundesliga, după altercația cu Leroy Sane.

Mane a sosit la Bayern în vara anului 2022 de la Liverpool, pentru un transfer estimat la 32 de milioane de euro. Senegalezul s-a accidentat în la începutul lunii noiembrie şi a ratat participarea la Cupa Mondială din Qatar.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE