Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Filmul biografic despre Madonna a fost anulat

Filmul biografic urma să fie regizat chiar de cântăreață, iar Julia Garner, starul din Ozark, ar fi avut rolul principal.

Vestea anulării a apărut după ce Madonna a anunțat, săptămâna trecută, un turneu mondial de concerte retrospective ale carierei, deși surse din Hollywood Reporter susțin că Universal s-a retras din proiect anul trecut.

Succesul de box-office-ul filmului Bohemian Rhapsody din 2018 a deschis calea pentru o serie de filme similare. Rocketman (2019), despre Elton John, Elvis din 2022 și Whitney Houston: I Wanna Dance With Somebody au apărut în urma filmului biografic despre Queen.

În ciuda criticilor aduse acestor biografii, șansa de a juca în rolul unuia dintre cele mai legendare personaje ale muzicii este o oportunitate prea bună pentru majoritatea actorilor. Rami Malek a câștigat premiul pentru cel mai bun actor la Oscar pentru interpretarea lui Mercury. Austin Butler ar putea foarte bine să facă același lucru pentru interpretarea lui Elvis.

Unii dintre cei mai buni actori de la Hollywood s-au înscris la Madonna Bootcamp în încercarea de a juca în peliculă. Florence Pugh, Alexa Demie și Sky Ferreira sunt doar câteva dintre actrițele care și-au dorit să interpreteze rolul Madonei, însă, în cele din urmă, a câștigat Julia Garner.

Viitorul film biografic Back to Black, regizat de Sam Taylor-Jonhson (Nowhere Boy, Fifty Shades of Grey), cu Marissa Abela în rolul principal, a stârnit deja controverse. Fotografiile de pe platou au lăsat impresia că filmul va pune povestea vieții lui Amy Winehouse într-o lumină proastă.

Bob Marley este un alt film biografic așteptat, regizat de Reinaldo Marcus Green, cu Kingsley Ben-Adir în rolul principal. 

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE