Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Filipine | Nuntă în biserica inundată de taifun. Vremea extremă nu i-a împiedicat pe tineri să se căsătorească

Un cuplu din Filipine a dovedit că va fi împreună la bine și la greu încă din primul moment. Inundațiile provocate în țară de taifunul Doksuri nu i-au împiedicat pe tineri să se căsătorească, deși biserica în care a avut loc ceremonia era plină de apă.

Provincia Bulacan din centrul statului filipinez a fost măturată de ploi torențiale provocate de două taifunuri, scrie The Guardian. Cu toate acestea, cuplul nu a luat în calcul în niciun moment să sisteze nunta.

"Chiar dacă mașina noastră era inundată, tot am vrut să rezistăm doar pentru a putea veni aici”, a declarat mirele, Paulo, pentru postul local GMA.

Spre surprinderea mirilor, invitații au reușit să ajungă la biserică duminică, după ce au străbăut apele în cizme de cauciuc.

”Cât de mare a fost inundația prin care a trebuit să trecem doar pentru a putea ieși din casele noastre. Chiar nu este nimic imposibil. Domnul a făcut ca toate lucrurile imposibile să fie posibile în timpul acelei zile”, a precizat Mae, mireasa, conform sursei citate.

În filmare, mireasa poate fi văzută cum se îndreaptă spre altar cu rochia îmbibată cu apă care a invadat biserica Barasoain. Imaginile au fost difuzate de posturile locale de televiziune și au fost distribuite pe rețelele de socializare, unde numeroși utilizatori i-au apreciat pe tinerii căsătoriți că au depășit greutățile.

Taifunul Doksuri, una dintre cele mai puternice furtuni care a lovit estul Asiei în ultimii ani, a făcut zeci de victime și a determinat mii de oameni să-și părăsească locuințele.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE