Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

FCSB și CFR Cluj s-au calificat în grupele UEFA Conference League

FCSB s-a calificat joi în grupele Europa Conference League la fotbal, după ce a învins cu scorul de 3-1 (1-1) formaţia norvegiană Viking Stavanger, joi seara, pe Viking Stadion din Stavanger, în manşa secundă a play-off-ului. Vicecampioana României pierduse, în tur, cu 2-1, informează Agerpres.

FCSB nu a mai avut neşansa din tur şi a izbutit o calificare meritată, în faţa unui adversar mai slab, care a crezut până la sfârşit în şansa sa. FCSB a marcat prin Malcom Edjouma (minutul 3), Andrei Cordea (54) şi Risto Radunovic (90+4, din penalty). Pentru gazde a punctat Zlatko Tripic (26 - penalty).

Și CFR Cluj s-a calificat dramatic în grupele Europa Conference League la fotbal, după ce a învins formaţia slovenă NK Maribor cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în manşa secundă a play-off-ului.

După 0-0 în prima manşă, CFR a câştigat cu emoţii în Gruia, printr-un gol spectaculos marcat de croatul Lovro Cvek (90).

A treia echipă românească din competiție, CS Universitatea Craiova, a fost eliminată după loviturile de departajare de Hapoel Beer Sheva. După 1-1 în tur și 1-1 joi seară, după 120 de minute, calificarea s-a decis la penalty-uri, unde israelienii au câștigată cu 4-3.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE