Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 169), Vodafone (canalul 410).

Fanii care vor participa la Cupa Mondială trebuie să prezinte un test Covid-19 negativ la sosirea în Qatar

De Euronews  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Fanii care vor participa la Cupa Mondială trebuie să prezinte un test COVID-19 negativ la sosirea în Qatar, au anunțat organizatorii. Aceștia au mai spus că toți vizitatorii de peste 18 ani trebuie să descarce o aplicație telefonică guvernamentală care urmărește localizarea și starea de sănătate a persoanelor.

Copiii de la șase la 17 ani trebuie să aibă un rezultat negativ la un test PCR șau la unul rapid, efectuat în cele 48 de ore dinaintea sosirii.

Vaccinarea nu este obligatorie pentru cei 1,2 milioane de vizitatori așteptați pentru turneul care se desfășoară între 20 noiembrie și 18 decembrie.

Turiștii trebuie însă să poarte măști de protecție în toate mijloacele de transport în comun, pe care mulți le vor folosi pentru a ajunge la cele opt stadioane din Doha și din împrejurimi. De asemenea, orice persoană care va fi testată pozitiv în timp ce se află în Qatar va trebui să se izoleze în conformitate cu legea Ministerului Sănătății.

Competiția va avea loc în perioada 20 noiembrie - 18 decembrie 2022.

Qatarul se aşteaptă la peste un milion de vizitatori în timpul Cupei Mondiale pe teritoriul său, care are mai puţin de trei milioane de locuitori.

Distribuie

Taguri