Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

FAB Stage NEVERSEA Festival. Cum poți deveni unul dintre make-up artiștii și designerii care vor pregăti look-urile participanților

Publicat de: Euronews

Cei mai talentați designeri, make-up artiști, hairdresseri sau tatuatori sunt așteptați să se înscrie la FAB Stage (Fashion & Beauty) NEVERSEA Festival. Persoanele cele mai talentate vor fi selectate pentru a face parte din echipa care îi va ajuta pe festivalieri să aibă cele mai inspirate machiaje, coafuri de festival și outfit-uri demne de CatWalk.

Un element central în povestea de vară de la malul Mării Negre rămân festivalierii, care timp de 4 zile și 4 nopți aleg cele mai îndrăznețe ținute, coafuri, machiaje și accesorii, pentru a-și contura stilul de festival, deloc de neglijat.

În fiecare an, Festivalul NEVERSEA găzduiește un spațiu dedicat, unde designeri de top din România, make-up artiști de renume, hairstyliști profesioniști, dar și mulți alți vendori din zona de fashion & beauty se reunesc pentru a le oferi fanilor festivalului o gama variată de produse din care pot alege, astfel încât apariția lor la festival să fie una de neuitat.

Cum particip la concursul FAB Stage (Fashion & Beauty) NEVERSEA Festival

Toți cei interesați sunt invitați de organizatori să se înscrie în perioada 28 aprilie - 19 mai 2023, accesând link-ul https://neversea.com/fab-stage/, prin completarea formularului online. Spațiul special destinat va găzdui vendori cu profil de fashion, beauty, accesorii, tatuaje, etc., care sunt așteptați să își prezinte colecțiile, produsele și serviciile și își doresc să se orienteze spre vânzare directă.

Toți vendorii selectați vor fi direct contactați de organizatorii festivalului pentru a-și putea pregăti din timp stocurile necesare, dar și zonele de activare și promovare și restul de necesar pentru participarea la eveniment.

NEVERSEA 2023

Festivalul NEVERSEA are loc anul acesta între 6-9 iulie, pe plaja Neversea Beach din Constanța. La eveniment sunt așteptați peste 150 de artiști și DJ-i de top internațional, printre care J Balvin, Lil Uzi Vert, Don Diablo, Sofi Tukker, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Tujamo, Alok, Salvatore Ganacci și mulți alții.

Cele cinci scene ale evenimentului vor face ca nisipul cel mai fierbinte să vibreze pe cele mai tari beat-uri, sub picioarele a zeci de mii de festivalieri din întreaga lume.

NEVERSEA se află anul acesta la ediția aniversară de cinci ani. Astfel, ediția lui 2023 promite a fi cu adevărat memorabilă pentru toți cei implicați. Mai multe detalii despre festival se regăsesc pe site-ul neversea.com.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE