Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Elon Musk vrea să schimbe logo-ul Twitter. ”În curând vom spune adio tuturor păsărilor”

Miliardarul Elon Musk are în plan să schimbe logo-ul Twitter şi a anunțat că vrea să renunţe la toate păsările care, în prezent, sunt asociate cu plaftorma de socializare, relatează publicația Bloomberg, citată de Agerpres.

”Dacă un logo X suficient de bun va fi postat la noapte, îl vom introduce mâine la nivel mondial. Iar în curând vom spune adio brand-ului twitter şi, gradual, tuturor păsărilor”, a scris Elon Musk, pe pagina sa de Twitter, într-o postare făcută la scurt timp după miezul nopţii.

În 2022, Elon Musk a cumpărat rețeaua Twitter pentru 44 de miliarde de dolari şi a fuzionat compania într-o entitate denumită X Corp, precizează sursa citată.

Schimbarea făcută de Elon Musk ce i-a adus patru miliarde de dolari

Pe pagina oficială a companiei, reprezentanții Twitter precizează că logo-ul care înfăţişează o pasăre de culoare albastră este ”cel mai recunoscut activ al nostru”, adăugând "de acea îl protejăm atât de mult".

În luna aprilie 2023, pasărea albastră a fost schimbată, temporar, cu un câine din rasa Shiba Inu, logo-ul criptomonedei Dogecoin. Această înlocuire a contribuit la creşterea valorii de piaţă a Dogecoin cu până la patru miliarde de dolari.

Compania Twitter se confruntă în ultima perioadă cu acţiunile colective în justiţie demarate de o serie de foşti angajaţi care cer despăgubiri în valoare de 500 de milioane de dolari pentru neplata unor salarii compensatorii. De la preluarea de către Elon Musk, Twitter a concediat jumătate din angajaţi pentru a-şi reduce costurile.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE