Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Elon Musk îi ironizează pe frații Tate după ce au fost arestați în România

Miliardarul american, Elon Musk, care deține platforma de socializate Twitter, i-a ironizat pe frații Tate, reținuți pe 30 decembrie de Poliția română. Milionarii Andrew și Tristan Tate au fost arestați preventiv pentru 30 de zile și sunt suspectați de coordonarea unei rețele de trafic de persoane.

„Câteodată e mai bine să faci pizza acasă”, a scris Elon Musk pe contul său de Twitter.

Reacția miliardarului american vine după ce, înainte de a fi arestat, Andrew Tate a postat un video pe aceeași rețea de socializare în care apărea și o cutie de pizza. Până în prezent, postarea lui Elon Musk a adunat aproape 67 de milioane de vizualizări.

Într-un alt mesaj publicat tot pe pagina sa de Twitter, Musk a dat de înțeles că nu l-a cunoscut niciodată pe Andrew Tate și a spulberat zvonurile despre venirea sa în România cu ocazia sărbătorii de Halloween.

„Din câte știu eu, nu l-am întâlnit niciodată (pe Andrew Tate, n.red) și nici nu am fost la acea petrecere de Halloween din România”, a scris Elon Musk pe pagina sa de Twitter.

Ancheta în care sunt vizați frații Tate a fost începută în primăvară anului trecut, la sesizarea Ambasadei SUA, după ce o tânără a fost sechestrată în casa acestora. Potrivit procurorilor, șase fete ar fi fost exploatate de sexual de frații Tate.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE