Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Elisabeta Lipă l-a certat pe ministrul Sportului: „Ați venit total nepregătit”. Ce a nemulțumit-o

La revenirea lotului național în țară, președinta Federației Române de Canotaj l-a certat pe ministrul Sportului. Elisabeta Lipă a spus că se aștepta ca sportivii care au devenit recent campioni mondiali să aibă parte de o altfel de o primire și de „un carton”, făcând aluzie la cecul primit, în vară, de înotătorul David Popovici.

Canotorii români s-au întors învingători după competiția din Cehia și au ținut să mulțumească tututor celor care i-au susținut. Sportivii au câștigat nu mai puțin de patru medalii de aur la Campionatul Mondial.

„Am făcut istorie, am bătut recorduri. Avem o Ionela Cozmiuc care a făcut o cursă de senzație. Doar dorința te duce către linia de sosire. Apoi la dublu rame masculin, băieţii au obţinut un rezultat istoric. Canotajul românesc nu a avut niciodată în istoria lui un campion mondial la dublu rame. Aşa cum nu am avut un campion mondial la dublu vâsle feminin”, a declarat Elisabeta Lipă.

„Domnule ministru, văd că ați venit total nepregătit. Astăzi mă așteptam să veniți cu un carton pe care să scrie ceva frumos acolo. Dar vă înțeleg, noi am venit foarte repede și se tipărește mai greu”, a adăugat Lipă.

În vara acestui an, după Campionatele Mondiale de Natație de la Budapesta, Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului, l-a așteptat pe David Popovici la aeroport și i-a înmânat un cec de 200.000 de euro.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE