Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Drone ucrainene doborâte lângă Moscova și în mai multe regiuni din Rusia

Ministerul rus al Apărării a anunţat joi că apărarea antiaeriană a doborât în cursul nopţii trei drone - două deasupra regiunii Rostov, în sud-vestul ţării, şi una lângă Moscova, în districtul Ramenski, potrivit Agerpres.

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a scris pe canalul său Telegram că nu au existat pagube sau victime.

Potrivit agenţiei TASS, preluată de Reuters, trei clădiri au suferit avarii la Rostov-pe-Don, iar o persoană, care a refuzat ulterior spitalizarea, a fost rănită când una din drone s-a prăbuşit în centrul localităţii. Cea de-a doua dronă a căzut în afara oraşului.

La Briansk (vest), resturile uneia din cele două drone distruse au spart ferestrele unei clădiri a gării şi au avariat maşini parcate în apropiere, a transmis Interfax. Guvernatorul Aleksandr Bogomaz a anunţat că nu există victime.

De asemenea, câteva drone au lovit o clădire rezidenţială în Enerhodar, oraş din teritoriul regiunii ucrainene Zaporojie controlat de Rusia, unde se află cea mai mare centrală nucleară din Europa, transmite Reuters, citându-l pe guvernatorul numit de Moscova, Evghenii Baliţki, potrivit căruia nicio persoană nu a fost rănită.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE