Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Doi bărbați au vrut să intre în Parlament cu două cuțite tip briceag și un box metalic

Angajații SPP au depistat, vineri, la intrarea în Palatul Parlamentului, arme albe asupra asupra a doi revoluționari care mergeau la o conferință. Potrivit surselor Euronews România, cei doi bărbați, în vârstă de 71 și 74 de ani, aveau asupra lor două cuțite tip briceag și un box metalic.

Aceștia voiau să participe la Conferința Națională pentru Demnitatea Revoluționarilor din Decembrie 1989 care avea loc în sala ”Nicolae Iorga”.

Cei doi bărbaţi au fost conduşi la Secţia 17 Poliţie din Capitală, în acest caz fiind întocmit un dosar penal pentru port şi folosirea fără drept de arme albe.

"Referitor la incidentul care a avut loc azi, vineri, la Palatul Parlamentului, intrarea C1, precizăm că este vorba despre un eveniment comercial contractat prin Centrul Internaţional de Conferinţe (închiriere de sală în baza unui contract)", a transmis Camera Deputaţilor.

Incidentul vine după ce, în urmă cu două zile, lidera tineretului AUR a încercat să introducă în Parlament patru gloanțe, în aceeași zi în care a avut loc și un protest al formațiunii politice din care face parte. Tânăra este cercetată în stare de libertate.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE