Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Întrevedere între Klaus Iohannis și Recep Erdogan, la Madrid. Ce i-a spus șeful statului despre Hagi

Publicat de: Euronews

Președintele statului, Klaus Iohannis, a avut o întrevedere cu omologul turc, Recep Tayyip Erdogan, la Madrid, în cadrul căruia au discutat și despre fotbal, la final.

Potrivit unor surse oficiale, citate de Agerpres, preşedintele turc Erdogan l-a întrebat pe şeful statului român ce face Gheorghe Hagi.

Klaus Iohannis i-a răspuns că acesta este bine, antrenează, are o academie de fotbal şi pregăteşte tineri fotbalişti.

Preşedintele turc a amintit ulterior şi de Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi. Preşedintele Iohannis a afirmat că acesta este talentat şi un bun jucător. 

Supranumit „comandantul" de către fanii echipei Galatasaray și „regele” de către suporterii români, Gheorghe Hagi este, în prezent, manager tehnic al echipei Farul Constanța. În cariera de fotbalist, acesta a activat, printre altele, pentru Steaua București, Real Madrid, FC Barcelona și Galatasaray, clubul de la care s-a și retras în 2001.

Întrevederea dintre Klaus Iohannis și Recep Erdogan a avut loc în contextul Summit-ului NATO, care se desfășoară în capitala Spaniei. Cei doi șefi de stat au discutat, printre altele, despre intensificarea cooperării în domeniul energiei, precum și despre Relație Strategică româno-turcă, pe care Erdogan o consideră „foarte puternică”, potrivit Agerpres.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE