Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Din 12 octombrie, Euronews România își modifică poziția în grila de programe RCS-RDS: 66 (HD) și 67 (SD)

Euronews România își modifică poziția în grila de programe RCS-RDS. Postul nostru va putea fi recepționat, în format HD, la poziția 66, și în format SD la poziția 67. Repoziționarea în grila de programe RCS-RDS vine ca urmare a modificării Legii audiovizualului.

Începând de miercuri, 12 octombrie, telespectatorii din Capitală și din județul Ilfov vor putea recepționa programele Euronews România pe noile poziții - 66, respectiv 67,  prin serviciul de televiziune prin cablu, după ce Consiliul Național al Audiovizualui a aprobat avizele de retransmisie.

Pozițiile în grilele de programe sunt:

RCS-RDS    -  66 pentru varianta full HD

                    -  67 pentru varianta SD 

Orange       -   117

Vodafone   -  410

Reorganizarea canalelor tv se poate face prin scanare automată sau manuală

Reorganizarea canalelor tv se poate face prin scanare automată sau manuală, iar dumneavoastră vă puteți oricând crea propria listă a posturilor tv favorite.

IMPORTANT! Pentru abonații care dețin televizoare produse după anul 2014, aranjarea canalelor în grilă se va realiza automat. În cazul celor care au televizoare mai vechi de anul 2014, va fi necesară o scanare manuală.

Din data de 25 mai, Euronews Romania oferă publicului știri echilibrate și imparțiale, locale, regionale, naționale și internaționale, pe toate platformele: televiziune, digital, social media.

Grila postului de televiziune Euronews Romania conține jurnale de știri la zi, grupate în trei segmente importante: Bună dimineața, România (în intervalul 07:00 – 10:00), Euronews Acum (10:00 – 19:00) și Bună seara, România (19:00 – 24:00).

Cele mai importante știri, reportaje, transmisii live și dezbateri sunt întotdeauna prezentate în context și în concordanță cu crezul central al Euronews World: All Views – Toate punctele de vedere contează!

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE