Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Dacia Jogger în varianta pentru camping. Cât costă mașina și ce dotări are

Dacia Jogger urmează să primească în curând o versiune pentru împătimiții de camping. Producătorul de la Mioveni nu a precizat dacă va fi vorba despre un model în sine sau despre un alt nivel de echipare. Până atunci, carosierul spaniol Camperiz a transformat modelul Dacia Jogger, special pentru pasionații de vacanțe în natură.

La începutul anului, oficialii Dacia au anunțat că vor fi lansate două noi versiuni ale modelului Jogger. Una dintre acestea este o autorulotă, iar alta un camper ce ar putea fi lansat spre finele anului 2022.

Carosierul spaniol Camperiz a prezentat varianta sa de Jogger pentru camping. Se numește Camperiz, o adaptare a MPV-ului lansat în vara anului trecut de Dacia, care păstrează toate cele cinci loturi, precum și spațiul din portbagaj.

De asemenea, ibericii oferă mai multe opțiuni și accesorii pentru împătimiții de camping.

Ce dotări are Dacia Jogger în varianta pentru camping

Jogger Camperiz vine echipată cu minifrigider de 15 litri, chiuvetă, aragaz portabil cu butelie de gaz și un rezervor de 12 litri. În zona portagajului există un modul de pat pliant, care oferă saltea detașabilă și un spațiu de depozitare de 60 litri. Patul se asamblează și se pliază ușor și rapid și dispune de iluminare LED. Acesta ocupă tot spațiul ocupat de banchetă și de portbagaj, potrivit Promotor.

Dacia Jogger Camperiz vine în dotare și cu o baterie auxiliară pentru a alimenta frigiderul. Mai mult, clienții pot opta și pentru un sistem auxiliar de încălzire.

În materie de motorizări, Jogger Camperiz vine echipat în varianta de bază cu cu motor 1.0 ECO-G dual-combustibil pe benzină/GPL. Are 100 de cai putere și un cuplu de 170 Nm, fiind cuplat la o cutie cu șase trepte.

În Spania, Dacia Jogger Camperiz are un preț de pornire de 23.295 de euro. Clienții mai pot adăuga și opționale care ridică prețul mașinii la 28.728 de euro. Printre ele poate fi un sistem de încălzire Wabasto, un invertor de 150 W și 230 V, un cort de exterior, un portbagaj pentru acoperiș și suport pentru schiuri.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE