Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Cum putem opri comentariile la o postare pe Facebook. Nimeni nu va mai putea adăuga unele noi

De Dan Stancu  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Cei care postează pe Facebook momente încărcate de emoție din viața lor au, în general, parte de reacții și comentarii favorabile. Dar există și situații în care comentariile încep să deranjeze sau să abată atenția de la postarea ințială. Există o soluție pentru a le opri, astfel încât nimeni să nu mai poată comenta.

Primul pas pe care trebuie să îl facem este să identificăm, pe timeline, postarea la care vrem să nu mai comenteze prietenii și alți utilizatori.

Apoi dăm click pe cele trei puncte din dreptul postării și verificăm confidențialitatea. Pentru a putea opri comentariile, postarea trebuie să fie publică, precizează businessinsider.com.

Mai avem doar câtiva pași simpli de făcut. Dăm click pe opțiunea „Cine poate adăuga comentarii la postarea ta” și selectăm a 3-a variantă după „Public” și „Prieteni”.

A treia variantă este „Profiluri și Pagini pe care le menționezi”, dăm click pe „Gata” și, dacă nu menționăm explicit pe cineva în postare, nimeni nu va mai putea comenta.

Distribuie

Taguri