Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

CSM București, eliminată din Liga Campionilor. Cristina Neagu acuză arbitrajul: A fost hoție pe față

Cea mai bună handbalistă din România, Cristina Neagu, acuză arbitrajul de la meciul CSM București - Esbjerg de hoție, după ce echipa sa a fost eliminată din Liga Campionilor.

Formația daneză a învins la București cu scorul de 33 la 31, după ce în meciul tur reușise să câștige la 4 goluri diferență.

CSM a terminat prima repriză a meciului retur cu două goluri avans, însă în repriza a doua, au fost eliminate definitiv două handbaliste din echipa bucureșteană.

Astfel, a spus Cristina Neagu, meciul s-a încheiat în favoarea danezelor.

”Este hoție pe față! Am arătat că suntem echipă de Final Four, dar e greu 7 contra 9. E greu să lupți contra sistemului”, a mai spus Neagu după meci.

Cristina Neagu – handbalistă: Arbitrajul a fost într-o singură direcție. Pur si simplu, când oamenii au ceva cu tine îți arată lucrul acesta nevorbind. Am încercat să discut cu arbitrii, dar nu mă băgau în seamă. Nu mă pot lupta cu sistemul. E a doua mare hoție pe care o trăiesc după campionatul European împotriva Muntenegrului.

Să trăiești un asemenea lucru pe teren propriu pentru mine e de nedescris. Sunt atât de dezamăgită pentru că simți că oricât ai munci, alții decid pentru munca ta.

Efectiv, m-am săturat ca alții să decidă pe muncă mea. Vreau să pierd sau să câștig dacă sunt bună sau nu sunt bună.

Antrenorul formației bucureștene, Adrian Vasile, cere introducerea sistemului VAR și la handbal.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE