Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cristiano Ronaldo, viral cu cel mai recent interviu: "United m-a trădat. Nu am niciun respect pentru antrenorul ten Hag!"

Cristiano Ronaldo i-a povestit cunoscutului realizator TV, Piers Morgan, că s-a simţit "trădat" de Manchester United, adăugând că antrenorul Erik ten Hag şi alţi înalţi responsabili ai clubului încearcă să-l forţeze să plece, scrie Agerpres, care citează AFP.

Ronaldo, de cinci ori câștigător al Balonului de Aur face 38 de ani în februarie și traversează un sezon complicat la gruparea de pe Old Trafford. Tehnicianul olandez, numit în funcţie în luna mai 2022, îi oferă puţin timp de joc. De altfel, atacantul lusitan nici măcar nu a fost inclus în lotul pentru cel mai recent meci din Premier League, pe care United l-a câştigat cu 2-1 pe terenul lui Fulham.

"Nu am niciun respect pentru el pentru că nu arată niciun respect pentru mine', a declarat Ronaldo duminică, în interviul acordat lui Piers Morgan. "Nu doar antrenorul, ci şi câţiva tipi din jurul clubului. Mă simt trădat", a adăugat el.

Interviul întreg încă nu a fost difuzat, însă fragmentele postate pentru a-l promova adună deja milioane de vizualizări.

Întrebat de Morgan dacă Manchester United încearcă să se despartă de el, portughezul, aflat pe picior de plecare la Cupa Mondială din Qatar a răspuns: "Da, m-am simţi trădat şi am avut impresia că unele persoane nu m-au dorit aici, nu doar în acest sezon, ci şi în sezonul trecut".

Cristiano Ronaldo are mai bine de un an de când s-a întors la United, însă este departe de perioada sa de glorie, din mandatul lui Sir Alex Ferguson. În prima parte a carierei portughezului, înainte de a se transfera la Real Madrid, Manchester United a câştigat trei titluri în Premier League şi o Ligă a Campionilor. Portughezul a obţinut, totodată, primul dintre cele cinci Baloane de Aur din palmaresul său.

"După ce Sir Alex a plecat, nu am văzut nicio evoluţie la club. Nimic nu s-a schimbat", i-a mai spus Cristiano lui Piers Morgan. "Vreau tot ce este mai bun pentru acest club, de aceea am venit la Manchester United. Dar există elemente interne care nu ne ajută să ajungem la nivelul superior al lui (Manchester) City, al lui Liverpool şi chiar al lui Arsenal. Un club de această dimensiune ar trebui totuşi să fie în vârful ierarhiei şi, din păcate, nu este", a completat atacantul portughez, citat de AFP, preluată de Agerpres.

Sezonul trecut, Manchester United a terminat abia pe 6, în Premier League și a ratat calificarea în Liga Campionilor. Au existat zvonuri conform cărora golgheterul all-time al Champions League (140 de reușite) își caută un nou club pentru a prinde competiția. Mai ales că rivalul lui Cristiano, argentinianul Lionel Messi se tot apropie: are un sezon excelent la PSG și a ajuns la 129 de goluri în cea mai tare competiție de club din Europa.

În prezent, United ocupă locul al cincilea în Premier League, la unsprezece puncte în spatele liderului Arsenal Londra.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE