Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

FOTO | Începe Comic-Con San Diego, după patru ani de pauză din cauza pandemiei

Vedete, cosplayeri și grupuri de fani sunt așteptați, pentru prima ediția după pandemie a Comic-Con International. Festivalul durează 4 zile și se desfășoară în Centrul de Convenții din San Diego.

Met Gala cosplayerilor

Pandemia a impus desfășurarea virtuală a edițiilor Comic-Con din verile 2020 și 2021 și o versiune fizică, dar cu acces limitat în noiembrie. Cu toate acestea, niciuna nu a putut echivala cu experiența spectacolul obișnuit din anii trecuți.

Când ușile Centrului de Convenții s-au deschis pentru avanpremiera de miercuri seară, fanii au invadat centrul. Toți participanții au fost nevoiți să poarte mască.

„Toată lumea a stat închisă o vreme și a anticipat acest lucru. Este plăcut să îi vezi pe toți în aceeași atmosferă. Sunt entuziasmat să văd programul, să văd ce se întâmplă, să-i văd pe toți făcând cosplaying și toate astea, și să ne întoarcem la ceea ce obișnuiam să fim,” a spus Dinh Truong, un tânăr care participă pentru a doua oară la Comic-Con.

Mai multe persoane sunt așteptate joi, când evenimentele încep cu adevărat.

VEZI GALERIA
5 imagini

Filmele anului, în avanpremieră la Comic-Con

La ediția din acest an vor fi prezentate trailere în exclusivitate a noilor filme și seriale. Warner Bros. va oferi o avanpremieră a filmului „Shazam: Fury of the Gods”.

Este posibil ca Marvel să păstreze cel mai bun material pentru viitoarea expoziție D23 Expo a Disney, dar este de așteptat să prezinte următorul său film, „Black Panther: Wakanda Forever” și serialul TV Disney+ „She-Hulk: Attorney at Law”.

Cele mai așteptate prequel-uri fantastice ale anului vor oferi fanilor o mostră din lumile lor. Un nou trailer a apărut miercuri al serialului „House of the Dragon”, producția HBO Max, care se va desfășura cu 200 de ani înainte de serialul original, „Game of Thrones”.

Amazon se întoarce în timp cu 2000 de ani față de acțiunea trilogiei pentru „Stăpânul inelelor: Inelele puterii”, o poveste despre apariția răului printre elfi cu mult înainte ca Frodo și Bilbo să pășească pe Pământul de Mijloc. Serialul din acest an vine la 21 de ani după ce regizorul Peter Jackson a prezentat la Comic-Con imagini din primul dintre filmele originale.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE